Nutshell vinner Gold Stevie® Award i The 2023 American Business Awards®

Vi är stolta över att kunna meddela att Nutshell i april tilldelades Gold Stevie Award i kategorin Relationship Management Solution i den 21:a årliga American Business Awards®. 

American Business Awards är USA:s främsta prisutdelningsprogram för företag. Alla organisationer som är verksamma i USA har rätt att skicka in nomineringar - offentliga och privata, vinstdrivande och icke-vinstdrivande, stora och små. 

Mer än 3.700 nomineringar från organisationer av alla storlekar och i praktiskt taget alla branscher skickades in i år för bedömning i ett brett spektrum av kategorier. 

Stevies hedrar organisationer av alla typer och storlekar och människorna bakom dem, och uppmärksammar enastående prestationer på arbetsplatsen över hela världen. Vi är otroligt tacksamma för att vårt engagemang för att förse våra kunder med den bästa plattformen för hantering av kundrelationer har gett oss denna utmärkelse. Mer information om The American Business Awards och listan över 2023 års Stevie-vinnare finns på www.StevieAwards.com/ABA.

Och om du är en av våra kunder, tack - du är vår inspiration för att fortsätta att göra vårt CRM så bra det kan bli så att du kan fortsätta att utveckla din verksamhet!

TILLBAKA TILL TOPPEN

Gå med i 30 000+ andra proffs inom försäljning och marknadsföring. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Sell to Win!