Nutshell wint Gouden Stevie® Award in de 2023 American Business Awards®

Met trots kondigen we aan dat Nutshell in april is bekroond met de Gold Stevie Award in de categorie Relationship Management Solution tijdens de 21e jaarlijkse American Business Awards®. 

De American Business Awards zijn het belangrijkste bedrijfsprijzenprogramma van de VS. Alle organisaties die actief zijn in de V.S. mogen nominaties indienen - publiek en privaat, profit en non-profit, groot en klein. 

Dit jaar werden meer dan 3.700 nominaties van organisaties van elke grootte en in vrijwel elke branche ingediend voor een groot aantal categorieën. 

De Stevies eren organisaties van alle soorten en maten en de mensen achter hen, en erkennen uitstekende prestaties op de werkplek wereldwijd. We zijn ongelofelijk dankbaar dat onze inzet om onze klanten het beste platform voor klantrelatiebeheer te bieden ons deze eer heeft opgeleverd. Meer details over The American Business Awards en de lijst van 2023 Stevie-winnaars zijn beschikbaar op www.StevieAwards.com/ABA.

En als u een van onze klanten bent, dank u wel: u bent onze inspiratie om ons CRM zo goed mogelijk te blijven maken, zodat u uw bedrijf kunt laten groeien!

TERUG NAAR BOVEN

Sluit je aan bij 30.000+ andere verkoop- en marketingprofessionals. Schrijf je in voor onze Sell to Win nieuwsbrief!