Nutshell vinner Gold Stevie® Award i The 2023 American Business Awards®.

Vi er stolte av å kunngjøre at Nutshell i april ble tildelt Gold Stevie Award i kategorien Relationship Management Solution i den 21. årlige American Business Awards®. 

American Business Awards er USAs fremste prisutdelingsprogram for næringslivet. Alle organisasjoner som driver virksomhet i USA, kan sende inn nominasjoner - både offentlige og private, kommersielle og ideelle, store og små. 

I år ble det sendt inn mer enn 3700 nominasjoner fra organisasjoner i alle størrelser og bransjer til vurdering i en lang rekke kategorier. 

Stevies hedrer organisasjoner av alle typer og størrelser og menneskene bak dem, og anerkjenner fremragende prestasjoner på arbeidsplassen over hele verden. Vi er utrolig takknemlige for at vår innsats for å gi kundene våre den beste plattformen for kundebehandling har gitt oss denne utmerkelsen. Du finner mer informasjon om The American Business Awards og listen over Stevie-vinnerne i 2023 på www.StevieAwards.com/ABA.

Og hvis du er en av kundene våre, vil vi takke deg - du er vår inspirasjon til å fortsette å gjøre CRM-systemet vårt best mulig, slik at du kan fortsette å utvikle virksomheten din!

TILBAKE TIL TOPP

Bli med over 30 000 andre fagfolk innen salg og markedsføring. Abonner på nyhetsbrevet Sell to Win!